"Na jaren durf ik het eindelijk hardop te zeggen: ik ben hoogbegaafd". Het is de titel van mijn eerste emotionele connectie blog. Ik schrijf voor het eerst op een andere manier, meer persoonlijk en met meer emotie, maar ik vind het mega spannend om op de publiceren knop te klikken. Het is de herfst van 2020.


Ik heb Sandra mijn post wel 20 keer laten lezen en heb haar wel honderd keer gevraagd of ik deze post kan plaatsen. Uiteindelijk doe ik het toch.


Het werd uiteindelijk een van mijn best gelezen posts. Ik krijg er nog steeds reacties op. En waarom? Omdat ik die post schreef vanuit mijn gevoel en ik voor het eerst mezelf liet zien. Ik schreef die post, alsof ik in mijn dagboek schreef.


Ik was bang voor kritiek wat mijn familie ervan zou vinden, wat de mensen bij me in de straat zouden zeggen. De 80-10-10 regel bracht mij uiteindelijk veel rust. 


80% van al jouw volgers ziet je blog wel voorbij komen, maar leest het niet. 


10% van jouw volgers vinden het maar niets dat jij zonodig je persoonlijke leven op straat moet gooien.


10% van jouw volgers vind het geweldig wat je zegt en voelt meteen een connectie met je ontstaan.


Tineke Zwart is een friese business coach die op social media veel mensen raakt met haar post. Haar geheim? "Schrijf gewoon alsof je in je dagboek schrijft". Een geniale tip die ik al bijna 4 jaar toepas. 


In deze podcast vertelt ze openhartig hoe zij met kritiek omgaat, hoe zij blijft doorgroeien, maar ook hoe belangrijk het is om gebruik te maken van online kanalen. 


Een mega waardevolle podcast voor elke ondernemer.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>