Ik ken Paula Brummelkamp al jaren. Wij waren samen een van de pioniers die meteen instapten toen Veronique Prins haar jaarprogramma voor het eerst presenteerden. Vanaf dat moment is er voor zowel Paula als voor mij enorm veel veranderd. 


Paula heeft een rol als 'tolk' aangenomen, wat voor haar inhoudt dat ze ondernemers helpt om hun prachtige boodschap goed te verwoorden en op een krachtige manier de wereld in te sturen, door verhalen te vertellen. Ik heb zelf de rol als 'rebel' aangenomen, wat voor mij inhoudt dat ik ondernemers help om te durven opvallen, om meer een rebel te durven zijn, omdat je dan pas echt kan opvallen.


Samen sparren we in dit gesprek over de noodzaak om op te vallen en dat je dat met het vertellen van verhalen op een krachtige manier kan doen. Maar schrijfcoaching is natuurlijk veel meer dan alleen maar een verhaaltje op papier zetten. Het gaat erom dat jij je volger direct weet te raken, op het juiste moment, met de juiste boodschap.


Laat je vooral inspireren door de waardevolle tips die Paula en ik je voorschotelen in dit gesprek!


gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>