Youri Meuleman begon als puber zijnde al met het verkopen van producten op marktplaats. Op jonge leeftijd was hij al bezig met het optimaliseren van dit verkoopproces. Later zou hij samen met anderen MailBlue oprichten.

MailBlue

MailBlue is een tool die tegenwoordig niet mee weg te denken is, in het leven van een ondernemer. In dit artikel leg ik uit waarom MailBlue zo belangrijk is, voor élke ondernemer!

Zoveel meer dan alleen een nieuwsbrieven tool

In dit interview legt Youri Meuleman uit dat MailBlue zoveel meer is dan alleen maar een tool waarmee je nieuwsbrieven verstuurt. MailBlue is een tool waar je processen mee optimaliseert! Of je klant nu iets downloadt, een plek reserveert voor een event of een afspraak maakt in je digitale agenda, MailBlue automatiseert het proces eronder. Maar het gaat verder dan dat: je kan er producten mee verkopen terwijl jij met je gezin in de Efteling rondloopt. Je kan het koppelen aan een CRM die voor je aangeeft welke klanten het meest serieus zijn en die ook graag gebeld wíllen worden. Hoe waardevol is dat voor jouw bedrijf?

Processen automatiseren

Zeg nou zelf, elke ondernemer die ik spreek wil te veel dingen doen met te weinig tijd. Of het is een ondernemer die zich realiseert dat hij de techniek wel nodig heeft, maar daar een aversie tegen heeft, of het blijft uitstellen. Of nu de kosten van je bedrijf de pan uit lopen, je werkzaamheden te veel tijd kosten of dat je gewoon je omzet wil verhogen, met MailBlue kun je processen automatiseren, en tijd besparen.

Van volger naar ambassadeur

Natuurlijk draait het er uiteindelijk om dat je niet alleen mogelijke klanten aantrekt, maar dat je van die mogelijke klanten enthousiaste fans of ambassadeurs maakt. Dat kan alleen als je je klant niet als een nummertje ziet, maar als een specifiek persoon die jou hulp goed kan gebruiken.

Een echte aanrader voor elke ondernemer

MailBlue is dan ook een tool die ik persoonlijk iedereen adviseer omdat je er vrij snel meer klanten en meer omzet uit kan halen. In dit interview vertelt Youri niet alleen hoe hij het maximale uit MailBlue haalt, maar ook dat e-mailmarketing absoluut niet vies is, en dat je er mogelijke klanten mee warm kan houden die je normaal gesproken zou missen.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>