Aramik Garabidian is een een social media en marketing coach die niet alleen bekend staat om zjn daily business boost, maar ook vanwege zijn LinkedIn succes training. Samen met ondernemers Idelma Del Mar (video), Maaike Gulden (social media & online marketing), Phil van Son (Business Coach), Artjanna Harkoe (Business Coach), Petra Iuliano (Verdienmodellen Expert), Willy Bakker (Copywriter), Debby Huson (Business Coach), Charida Elzinga (Confidence Coach) organiseren wij de 2024 Business Booost.


In deze podcast interviewt Aramik mij en vertel ik over mijn bijdrage aan deze waardevolle boost. Ik merk dat veel ondernemers wel actief zijn op social media, maar dat ze met name infotainment posts schrijven. Dat zijn posts die veelal over de eigen beleving van de ondernemer gaan, en die in feite binnen 5 minuten weer vergeten zijn.


Ik vertel in dit interview over entertainment, een nieuwe, niet pusherige of opdringerige manier om direct impact te maken op jouw klanten. Ik ben een enorm fan van een persoonlijke aanpak waarbij het in eerste instantie leuk is om je post te lezen. Ik vertel er alles over in dit interview.


Ben je benieuwd naar de weggever die ik noem in dit interview, het e-book over mijn techniek, "liefdevol confronteren en shockeren op social media?". Je downloadt de weggever hier >>>.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>