Huisregels

Om ervoor te zorgen dat elke klant binnen Skillz Online het maximale uit de training haalt, heb ik een aantal regels opgesteld. Ik lever graag kwaliteit en word dolgelukkig als ik jouw op social media en met je e-mailmarketing lijst zie stralen. Dat kan alleen als we met zijn allen de neuzen dezelfde richting op hebben staan. Ook is het voor mij dan nodig dat ik een ijzersterke planning kan maken, want zoals je weet, een goede planning geeft enorm veel rust. Lees daarom de onderstaande regels even goed door.


01
maak op tijd een afspraak

Als we elkaar 1-op-1 zien, heb je zelf de vrijheid om de frequentie van onze afspraak te bepalen. Ik zou je gemiddeld om de twee weken willen zien, anders zit er te lang tussen de afspraken en wordt de training minder waardevol. Het wordt dan moeilijk om het maximale uit de training te halen.


Elke eerste van de maand gaat om 08:00u 's morgens mijn agenda open voor die maand. Je kan maximaal 30 dagen vooruit plannen. Maak daar gebruik van, en reserveer op tijd jouw afspraken. Plan er dan meteen twee. Mijn agenda stroomt vrij snel vol, dus weer er op tijd bij! Je vind de link naar de agenda in de eerste modulen van de training (onder het kopje "vooraf").


Als we in groepen werken, hoe je niets te doen. Sandra heeft alle datums al gepland en met je doorgenomen. 

02
huiswerk

Ik verwacht van jou dat je voordat de bijeenkomst begint, je het huiswerk voor die module al hebt doorgenomen. Op die manier hoef ik niet het gehele materiaal nogmaals met je door te nemen, en kunnen we meteen gaan kijken hoe we het materiaal op jouw situatie gaan toepassen. Als jij je niet hebt voorbereid, is dat op zich geen ramp, maar dan moet ik het materiaal tijdens de bijeenkomst met je doornemen, waardoor er minder tijd overblijft om te kijken hoe we het op jouw specifieke situatie kunnen toepassen. We halen er dus meer uit als je het van te voren goed voorbereid! Voor de voorbereiding en het huiswerk achteraf, heb je gemiddeld 4 uur per week nodig.

03
werken met Asana

We werken met Asana. Dat betekent dat je ons niet mailt met je vraag, maar dat jij je vraag in Asana plaatst. In de training is een video opgenomen hoe dat werkt. Ook zal ik je tijdens elke bijeenkomst laten zien hoe je het zelf kan bijhouden. Voor elke bijeenkomst wordt een taak aangemaakt in Asana. Elke taak bevat een checklist die precies aangeeft wat jij, maar ook wat ik of iemand uit mijn team, moet doen. Hier plaats je dus ook je vragen.


In Asana zie je een complete lijst met modulen die we gaan doornemen. Elke module is een taak. Je kan precies zien welke taken al zijn afgerond en welke nog open staan. Hier behouden we dus het overzicht.


Mocht je een vraag hebben, kijk je dus eerst bij welke module je vraag hoort. Dan open je de taak en plaats je de vraag in dat kaartje. Mocht je een vraag hebben die bij een enkel kaartje hoort, dan maak je een nieuwe taak aan. Elke taak kun je aan mij of iemand uit mijn team toewijzen.

04
vragen aan mij of mijn team

Natuurlijk heb je vragen aan mij of mijn team tijdens de training. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn vragen kan stellen en dat we de hele groep goed kunnen helpen, zijn er de volgende regels opgesteld:

  • Huiswerk lever je in vóór woensdagmiddag om 17:00u, in Asana. Alleen huiswerk dat voor dat tijdstip is ingeleverd, kunnen wij inplannen om dezelfde week nog in te plannen. Als het huiswerk wat ná dat tijdstip binnenkomt, kunnen we pas een week later inplannen.
  • Ik maak op woensdag pas een planning wat we die week gaan oppakken. Alle vragen die je dus in Asana stelt, zal ik niet meteen kunnen beantwoorden. Houd daar rekening mee.
  • Alle vragen die je hebt waar je meteen antwoord op wilt, stel je in de community. Mijn team en ik zijn daar elke dag aanwezig en zullen je vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Als je een vraag hebt, wees dus even alert op de spoed die je hebt met je vraag. Alle vragen met spoed, stel je dus in de community. Alle vragen die nog even kunnen wachten, stel je in Asana.

05
beschikbaarheid opnamen

Ik weet dat ik enorm snel ga tijdens de bijeenkomsten. Omdat ik me kan voorstellen dat je de bijeenkomst nog eens op je gemak wil doornemen, neem ik alle bijeenkomsten op. Na afloop krijg je van mij de opname toegestuurd, zodat je in je eigen tijd en eigen tempo nogmaals kan doornemen. 

Ik zou je willen aanraden om de opname te downloaden. Na een maand verdwijnt de opname namelijk weer uit ons systeem. Als jij de opname downloadt, kun je hem terugkijken wanneer je maar wilt.

06
techniek en content

Tijdens de training streef ik ernaar om in elk geval de techniek na elke bijeenkomst af te ronden. Als we dus met het gratis adviesgesprek, de weggever of het introductieaanbod aan de slag gaan, streef ik ernaar om binnen twee weken de techniek af te ronden. Als jij aangeeft dat je meer tijd nodig hebt voor de content, is dat prima natuurlijk. Om alle klanten het maximale te kunnen bieden, streef ik er wel naar dat mijn team met de techniek klaar is, binnen twee weken na de bijeenkomst. Content heeft in principe geen invloed op de inzet van mijn team. Zorg er wel voor dat je niet te veel achterstand oploopt in de groep. Te veel achterstand kan op lange termijn voor problemen zorgen. Laten we hier korte lijntjes over houden!

07
deadline

Voordat we aan de training beginnen is dus al duidelijk wanneer we klaar zijn met de training. Noteer die datum goed in je agenda en zorg dat jij je planning hier goed op bijwerkt. Nogmaals, een beetje achterstand is niet erg, maar zorg ervoor dat je je achterstand op tijd bijwerkt, zodat we met zijn allen op tijd klaar zijn.

>