gratis webinar: 6 strategieën om van jouw bedrijf een succesvolle online onderneming te maken - Skillz Online
Skillz Online - Roel van Heel

“Ontdek hoe jij de kwaliteit van je diensten en daarmee je omzet kan verdubbelen

Veel ondernemers willen juist nu, nu de markt zo enorm verandert, online gaan. Vaak gebeurt dat hals over kop, deels in paniek. Offline zaken doen wordt steeds moeilijker en de omzet loopt terug, dus er moet snel een alternatief komen. Ik begrijp dat heel goed. Toch is dat niet de manier. Door te snel te handelen, handel je zonder een plan. En online gaan zonder plan gaat geen succesvolle online dienst opleveren.

wat leer je ?


krachtige boodschap

Ontdek hoe je jouw boodschap richting jouw klant vele malen krachtiger maakt.

gezonde fundering

Ontdek welke bouwblokken je nodig hebt om een stabiele en gezonde fundering neer te zetten voor je online bedrijf.

optimaal resultaat

Ontdek hoe je offline en online strategieën perfect met elkaar kan combineren voor een optimaal resultaat.

meer vertrouwen

Ontdek hoe je met een specifiekere doelgroep veel meer vertrouwen wekt bij jouw klant.

"Een succesvol online
bedrijf opbouwen zonder
plan, is als een huis
bouwen op drijfzand"

"Een online training maken hoeft helemaal niet zo complex of moeilijk te zijn. Als je een telefoon hebt, kun je vandaag nog online gaan en direct omzet verdienen. Je moet het gewoon niet alleen doen."

zonder ideale klant geen groei

Andere ondernemers willen online gaan en weigeren om een specifieke doelgroep aan te spreken. Iedereen is immers hun klant. Wat ze niet realiseren is dat online ondernemen een heel ander verhaal is dan offline ondernemen. Bij offline ondernemen moet je het juist met name van mond-tot-mond reclame hebben. Mensen kennen je en praten over je. Bij online ondernemen spreek je een klant aan die je totaal nog niet kent. Daar is een hele andere aanpak voor nodig.

niet zomaar van offline naar online

Online ondernemen is niet zo heel moeilijk, het wiel is immers jaren geleden al uitgevonden. Je moet wel weten welke stappen je moet zetten om dat snel en succesvol te kunnen doen. Online gaan doe je niet door een offline workshop letterlijk te vertalen in een online variant. Dat zal misschien best goed gaan, maar dan laat je nog ongelofelijk veel omzet liggen. Vertaal je offline dienst in een nieuwe variant, waarbij je delen offline laat en online technieken toevoegt om een nog beter resultaat te krijgen. Op die manier kun jij  de kwaliteit van je diensten enorm verhogen, waardoor ook de prijs van je product en daardoor je omzet zal stijgen.

wat zeggen anderen over dit product ?


De informatie die Roel geeft weet me altijd wel weer enthousiast te maken!


profile-pic

Ik wil de graag wat meer inspiratie opdoen. Roel had me al veel verteld, maar herhaling is voor mij altijd zeer waardevol. Ik weet dan weer beter waar ik moet beginnen. Roel weet gewoon veel te veel hahahaha, maar de informatie die hij geeft weet me altijd weer enthousiast te maken.

Amudra Madhura

Hoe simpel kan het zijn !


profile-pic

Ik keek naar deze webinar om dat ik vastloop op het gebied van e-mailmarketing en ik daar meer tips over wilde krijgen. Dat is nu echt mijn knelpunt. Ik vond het treintje rondom het plannen van content heel fijn, hoe simpel kan het zijn ! Ook de uitleg van het verwerken van de speerpunten vond ik geweldig en hoe je elke stap kan gebruiken in meerdere soorten van content. Dus blog, video, quote etc. Ik zou zeker iedereen die bezig is met online gaan aanraden om naar deze webinar te kijken.

Nicole

De informatie die Roel geeft weet me altijd wel weer enthousiast te maken!

Ik wil de graag wat meer inspiratie opdoen. Roel had me al veel verteld, maar herhaling is voor mij altijd zeer waardevol. Ik weet dan weer beter waar ik moet beginnen. Roel weet gewoon veel te veel hahahaha, maar de informatie die hij geeft weet me altijd weer enthousiast te maken.

profile-pic
Amudra Madhura

Logisch en nieuw inzicht !

Ik wil graag online gaan en keek daarom naar deze webinar. Ik vond het overzicht en het stappenplan heel duidelijk en heel fijn ! Vooral om op social media van alles neer te zetten en het daarna steeds weer door te zetten... een heel logisch en nieuw inzicht ! Deze webinar was heel fijn en in heldere hapklare brokken!

profile-pic
Jolande

mijn naam is

Roel van Heel

Mijn naam is Roel van Heel. In het verleden heb ik bijna twintig jaar in loondienst gewerkt als IT consultant. Ik heb vele grote en kleine bedrijven van binnen gezien en van vele technieken mogen proeven. In die periode heb ik veel waardevolle kennis opgedaan die ik tot op de dag van vandaag nog steeds toepas.


In mijn hoofd bruist het altijd van de ideeën. Ik analyseer complexe zaken en zie vaak oplossingen, waar anderen dat nog moeilijk vinden. Het is voor mij makkelijk om vanuit niets iets te creëren. Waar sommige klanten moeilijk kunnen kiezen welke diensten ze willen aanbieden aan hun klanten, zie ik vaak de oplossing door een aantal zaken met elkaar te combineren. Op die manier help ik mijn klanten op het maximale uit zichzelf te halen.

>