klant succes verhaal

Na jarenlang investeren in verschillende coaches, vond Didier eindelijk de sleutel tot succes: structuur, overzicht en een unieke aanpak die zijn diensten helder en onderscheidend maakt.

Ik ben Didier De Bock, een 46-jarige ex-topsporter en gepassioneerde personal trainer met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een sterke gezondheid en mindset. Mijn aanpak omvat veel meer dan alleen fysieke training; ik richt me ook op voeding, stressmanagement en mindsettransformatie. Met mijn V.I.B.E.S. framework help ik individuen hun gewoonten te doorbreken en hun potentieel te onthullen, waardoor ze genieten van een gelukkiger en gezonder leven.


De uitdaging

Mijn grootste uitdaging was het helder formuleren van mijn diensten en het definiëren van mijn unieke aanbod als personal trainer. Ondanks mijn uitgebreide ervaring en opleidingen slaagde ik er niet in om mijn specifieke meerwaarde duidelijk over te brengen aan potentiële klanten. Dit leidde tot frustratie en een gebrek aan zichtbaarheid en groei voor mijn bedrijf.


Wat hebben we samen gedaan?

Samen met Roel & Sandra hebben we intensief gewerkt aan het verfijnen van mijn aanpak en het ontwikkelen van een duidelijk en onderscheidend aanbod als personal trainer. Een belangrijk aspect van deze samenwerking was het aanpakken van mijn neiging om te veel gratis advies te geven en diensten weg te geven. Roel & Sandra adviseerden me om hiermee te stoppen en mijn waarde duidelijk te communiceren aan mijn potentiële klanten.

Met behulp van het V.I.B.E.S. framework hebben we concrete stappen gezet om mijn diensten helder te formuleren en mijn boodschap effectief over te brengen aan mijn ideale klanten. Enkele belangrijke aspecten van onze samenwerking waren:

 • Diepgaande analyse van mijn ideale klant: We hebben uitgebreid onderzocht wie mijn ideale klant is, hun behoeften, uitdagingen en verlangens.

 • Structurering van mijn diensten binnen het V.I.B.E.S. framework: We hebben mijn aanbod gestructureerd in overeenstemming met de vijf essentiële stappen van het framework (Vitaliteit, Identiteit, Balans, Energie, Spiritualiteit), waardoor mijn diensten meer focus en consistentie kregen.

 • Aanpassing van mijn communicatiestrategie: We hebben mijn communicatiestrategie herzien en aangepast om een diepere emotionele connectie met mijn doelgroep te creëren. Dit omvatte het herzien van mijn content op sociale media, website en andere communicatiekanalen.

 • Ontwikkeling van een heldere en overtuigende boodschap: Samen hebben we gewerkt aan het formuleren van een krachtige boodschap die mijn unieke waarde als personal trainer benadrukt en klanten aanspreekt op een dieper niveau.

Door deze intensieve samenwerking heb ik niet alleen mijn diensten scherper gepositioneerd, maar heb ik ook geleerd hoe ik effectiever kan communiceren met mijn doelgroep, wat heeft geleid tot een verbeterde zichtbaarheid en betrokkenheid bij mijn bedrijf.


Didier ontwikkelde het V.I.B.E.S. framework

Mijn V.I.B.E.S. framework biedt een krachtige blauwdruk voor persoonlijke groei en transformatie. Hier is een toelichting op elk aspect van het framework:

 • Stap 01 - Vertragen: Vertragen betekent voor mij stoppen met eindeloos analyseren en minder belang hechten aan de mening van anderen. Het gaat om het kiezen van mijn eigen pad op basis van mijn innerlijke verlangens en doelen. Als je niet stopt met jezelf te laten leiden door externe meningen en niet luistert naar je eigen innerlijke stem, zul je nooit volledig in lijn zijn met je ware verlangens en doelen komen.

 • Stap 02 - Interactie: Interactie draait om het verbeteren van mijn relatie met mezelf door grenzen te ontdekken en ambities te versterken, wat een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen creëert. Als je niet erkent waar je jezelf beperkt en je ambities onderdrukt, zul je nooit het volledige potentieel van zelfvertrouwen en innerlijke kracht bereiken.
 • Stap 03 - Brandstof: Brandstof gaat over zelfzorg en het stimuleren van mijn lichaam, waardoor er meer energie vrijkomt voor mentaal denkwerk en uitdagingen. Als je niet goed voor jezelf zorgt en je lichaam verwaarloost, zul je nooit de energie en veerkracht vinden om uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken.

 • Stap 04 - Eenheid: Eenheid betekent het opbouwen van een sterke relatie met mezelf, waardoor ik krachtig en zelfverzekerd word in communicatie en interacties. Als je niet trouw bent aan jezelf en je eigen behoeften niet serieus neemt, zul je nooit de diepe verbinding en zelfverzekerdheid ervaren die nodig zijn voor succesvolle relaties en interacties.

 • Stap 05 - Samenwerking: Samenwerking houdt in dat ik vanuit mijn persoonlijke energie authentiek met anderen samenwerk om persoonlijke en gemeenschappelijke doelen te bereiken. Als je niet actief en oprecht verbinding maakt met anderen en effectief communiceert, zul je nooit de kracht van collectieve inspanningen ervaren om je doelen te verwezenlijken.

Deze confrontaties vormen een uitdagend maar liefdevol pad naar zelfbewustzijn, groei en vervulling, waarbij je uitgenodigd wordt om diep naar binnen te kijken, obstakels aan te gaan en je volledige potentieel te omarmen voor een leven van meer authenticiteit, verbinding en succes.


Welke meetbare resultaten heeft het opgeleverd?

De samenwerking metRoel en Sandra heeft concrete en meetbare resultaten opgeleverd die mijn bedrijf naar een hoger niveau hebben getild. Enkele van deze resultaten zijn:

 • Toegenomen zichtbaarheid en betrokkenheid op sociale media: Mijn posts genereren nu meer likes, reacties en shares, wat heeft geleid tot een grotere online aanwezigheid.

 • Groei in het aantal volgers: Mijn volgersaantal op sociale media is gestegen, wat wijst op een groeiende interesse in mijn diensten.
 • Verbeterde conversie en klantbetrokkenheid: Mijn gerichte communicatiestrategie heeft geleid tot een hogere conversieratio en meer betrokkenheid van potentiële klanten.

 • Duidelijkere positionering in de markt: Door mijn diensten binnen het V.I.B.E.S. framework te structureren, ben ik beter gepositioneerd en onderscheid ik me van andere personal trainers.

Deze meetbare resultaten zijn een direct gevolg van de strategische aanpak die we hebben ontwikkeld tijdens onze samenwerking en hebben bijgedragen aan de groei en het succes van mijn bedrijf.


Hoe heeft het je persoonlijk veranderd?

De samenwerking met Roel & Sandra heeft niet alleen mijn bedrijf getransformeerd, maar ook mij persoonlijk veranderd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in mijn capaciteiten als ondernemer en als personal trainer. Door mijn diensten helder te formuleren en mijn waarde duidelijk te communiceren, voel ik me nu meer gewaardeerd en gerespecteerd door mijn klanten. Daarnaast heb ik geleerd om mijn tijd en energie effectiever te benutten door me te richten op mijn ideale klanten en mijn aanbod daarop af te stemmen. Deze persoonlijke groei heeft me meer voldoening en motivatie gegeven in mijn werk en heeft mijn kijk op mijn eigen ondernemerschap versterkt.


Hoe zie je de toekomst?

Vooruitkijkend naar de toekomst ben ik vol vertrouwen en enthousiasme over de groei van mijn bedrijf als personal trainer. Dankzij de strategische aanpak die we hebben ontwikkeld, zie ik nieuwe kansen om mijn diensten verder uit te breiden en mijn impact te vergroten. Ik wil mijn focus blijven leggen op mijn ideale klanten en waardevolle, op maat gemaakte oplossingen bieden die echt een verschil maken in hun leven. Mijn doel is om retreats van uitzonderlijke kwaliteit te verzorgen, waarbij ik mijn V.I.B.E.S. framework volledig kan integreren om deelnemers te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven. Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijke transformatie en ben vastbesloten om mijn visie te realiseren door voortdurend te leren, te groeien en mijn impact te vergroten.


Didier de Bock

Jouw onwrikbare bondgenoot bij FIT-Reset Studio

Didier is een enthousiaste ex-topsporter die zijn klanten begeleidt naar een sterke gezondheid en mindset. Op social media zie je Didier in handstanden of in allerlei gekke houdingen, maar voor hem gaat het niet alleen om spectaculaire moves. Didier laat zien dat het draait om innerlijke kracht, gezondheid en mindset. Sporten is een middel, geen doel op zich. Met het framework dat we samen hebben ontwikkeld, confronteert Didier zijn klanten met hun vluchtgedrag - dat is vaak waar de uitdaging ligt. Veranderen is één ding, maar het volhouden van gezond eten, voldoende bewegen en een sterke mindset is ontzettend lastig zonder terug te vallen in oude gewoontes. Didier is jouw stok achter de deur, klaar om je te begeleiden naar blijvende verandering.

>