ja, je doet mee aan de

LinkedIn Boost Groep

Sandra neemt spoedig contact met je op en zal je toevoegen aan de groep.

Let wel even op de volgende regels


01
Wees actief op LinkedIn

Zorg er in elk geval voor dat je regelmatig verhalen deelt op social media. Begin met minstens 2 keer per week, en bouw het uiteindelijk op tot 3 keer in de week. Wanneer je deelneemt aan deze groep, gaan we er van uit dat je consequent en regelmatig zichtbaar bent en wil zijn op LinkedIn.

02
Deel je post in de WhatsApp groep

Sandra zal je toevoegen aan de WhatsApp groep. Daar mag je de link naar je post delen. De anderen uit de groep zullen vanzelf je bericht gaan liken. Overdrijf het niet: deel gewoon 2 a 3 keer een link in de groep.

03
Doe zelf ook actief mee

Wanneer je alleen maar anderen om hulp vraagt om jouw post te liken en een reactie te geven, en je draagt zelf weinig tot niets bij, gaat de groep niet werken uiteraard. Ik zou je dan ook graag willen vragen om elke keer dat je zelf een post deelt in de groep, ook 5 a 10 minuten te besteden aan het bijhouden van de groep. Like andere berichten ook even en geef bij voorkeur een reactie van meer dan 6 woorden. Dan krijgt het bericht veel punten en zal het stijgen in het algoritme. Als jij dat doet voor anderen, doen anderen dat ook voor jou. Dat levert jou de grootste zichtbaarheid op!

04
Denk na over je call to action

Elk bericht op social media heeft wel een call to action. Dat kan zijn dat je om een mening vraagt, een reactie. Maar het kan ook zijn dat je een weggever deelt, of je volger vraagt om mee te doen aan een webinar of workshop. Voeg er altijd een actie aan toe.

05
Leg contact met de 2e en 3e graads volgers

Het doel is natuurlijk dat andere mensen uit andere netwerken jouw bericht zien en het gaan liken. Kijk daarom regelmatig of er naast de 1e graads connecties, ook 2e en 3e graads connecties je bericht liken. Stuur ze een connectieverzoek en ga het gesprek aan. Dat mag een persoonlijk, niet commercieel gesprek zijn, waarin je bijvoorbeeld aangeeft dat je het leuk vindt dat ze je bericht hebben geliket. Vraag ze ook wat ze aansprak en ga het gesprek aan. Deze volger zou zomaar op je call to action kunnen ingaan.

>