Een online training is mega hot op dit moment. Maar eerlijk is eerlijk, niet elke ondernemer is een coach of een trainer. Wanneer je een online training gaat maken, heb je ook andere vaardigheden nodig om die online training te vullen en te verkopen. Maar je kan ook gebruik maken van MailBlue zonder online training!

Ik vind het belangrijker om naar de ondernemer te kijken met wie ik werk. De een is goed in verkopen, aan de ander kan ik zien dat ondernemen hem of haar in het bloed zit. Weer een ander is heel goed in netwerk, of heeft een sterk analytisch vermogen. Daar kijk ik graag naar. Wat nu als we een ondernemer met een sterk analytisch vermogen een persoonlijkheidstest laten maken? Of dat we hem of haar een assessment aanbieden en die terugkoppelen in MailBlue? 

Ook voor de kapper of bloemist

Kijk eens naar die kapper of bloemist die zijn deuren tijdens de crisis wel kon sluiten. Wat nu als die kapper of bloemist een mailinglijst had? Wat nu als die kapper zijn klanten een videoreeks stuurde met instructies hoe de vrouwelijke klanten zelf hun haar konden verven? Of wat als die bloemist met enkele videos een bloemschik cursus aanbood en alle benodigdheden via de post naar zijn klanten toestuurde? 

Geen online training maar een druppelsgewijze mailreeks

De kapper en de bloemist kunnen ook gebruik maken van MailBlue zonder online training. Voor hun is een online training misschien wel overkill, maar zij kunnen wel druppelsgewijs mails versturen vanuit MailBlue, met in elk mailtje een video en een opdracht.

De mogelijkheden zijn legio!

Naast een e-book kun je ook een oefening op video aanbieden, of een meditatie of visualisatie via een audiofragment. De mogelijkheden zijn echt legio! Maar uiteindelijk bied je dit alles aan via je mailinglijst in MailBlue.


Tags

druppelsgewijs, mailblue, online training


Deze artikelen helpen ook!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>