Je hebt een bloeiend bedrijf en je ziet je omzet en het aantal klanten teruglopen. Wat nu? Juist... je begint met het aanleggen van een mailinglijst, omdat je weet dat je daar een voorspelbare omzet uit kan halen. Hoe begin je dan aan zo'n lijst en hoe krijg hem gevuld? In deze video leg ik je uit hoe je een knallende start maakt met MailBlue.

Een proefaccount is de eerste twee weken gratis

Je kan niet snel genoeg beginnen met het aanleggen van je eigen mailinglijst! Sterker nog, begin vandaag al. Een account bij MailBlue is de eerste twee weken gratis, volop de tijd om het uit te proberen. Stel het niet langer uit, maar nodig je bestaande netwerk uit en stel ze ervan op de hoogte dat je iets gaafs gaat doen! 

Maak een 'save the date' actie

Maak een "save the date" actie op social media en nodig je hele netwerk uit. Vraag ze of je ze op de hoogte mag houden en voeg ze daarna toe aan je lijst. Als je dat goed doet heb je de eerste volgers dan al op je lijst! De save the date actie kan een online workshop of masterclass zijn. Het maakt niet eens uit hoeveel mensen er op af komen, als je maar begint!

Jouw eerste 100+ volgers op de lijst!

Met een save the date actie op social media zet jij zomaar je eerste 100 contacten op je lijst. Vraag je bekende volgers om je signaal te delen en hoppa! Een krachtige start.

Wil jij beginnen met MailBlue? Vraag dan vandaag nog een proefaccount aan met deze link >>>.


Tags

mailblue, save the date actie, social media, start


Deze artikelen helpen ook!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>