Met een MailBlue Pilot haal je nog mee uit je lijst! MailBlue is veel meer dan alleen maar een tool om mee te mailen. Ik zou zeggen, ga het gewoon doen! Of je nu een PDF wil delen, of druppelsgewijs via mailtjes je kennis wil delen (in plaats van een online training), of dat je producten wil verkopen, of gewoon masterclasses of webinars wil gaan geven, stel het niet langer uit, maar ga het doen!

Ga er even voor zitten en ontwikkel je eigen idee, je eigen methode. Dat kan al zijn dat je vanuit een funnel 5 mailtjes gaat versturen vanuit MailBlue met een video of opdracht er in. Test die funnel vervolgens eerst uit met je meest trouwe klanten, een stuk of 10. In ruil voor een testimonial mogen zij gratis meedoen. Hun testimonials zorgen ervoor dat je er makkelijker geld voor kan vragen, je klanten verkopen het product voor je.

De volgende stap is dat je het voor een paar tientjes aanbied aan je hele lijst. Die lijst heeft het privilege dat ze goedkoop (of gratis) je product mogen volgen, puur omdat ze op je lijst staan. Ook in deze fase verzamel je informatie en optimaliseer je je product.

De laatste stap is dat je alle input hebt verwerkt en dat je de prijs kan verhogen. Inmiddels is je product geoptimaliseerd en waardevol, en misschien wel €97 waard.

Je kan ervoor kiezen om gedurende het jaar wat volgt, de videoreeks uit te breiden met een werkboek, met meer materiaal, waardoor het een echt schaalbaar product wordt dat meer dan €200 kost. Stel het dus niet langer uit, maar ga van idee naar MailBlue Pilot naar laagdrempelig product naar schaalbaar product!


Tags

mailblue, pilot, wakker schudden


Deze artikelen helpen ook!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>