"Ik heb een lijst, ik geef webinars en masterclasses, maar hoe kan ik die klanten nu vanuit MailBlue opvolgen?" Ik kreeg deze vraag van een klant deze week. Ze had een masterclass gegeven met mee dan 160 aanmeldingen erin! Een groot succes.

In de vorige live video zag je dat een masterclass in zoom niet bijhoudt wie er echt aanwezig waren. Dat is jammer. Voor deze klant geldt dat ze zo snel mogelijk webinars moet gaan geven in webinargeek, want daar kan dat wel...!

In MailBlue maak ik een kennisbank door extra velden toe te voegen. Deze velden houden precies bij wat je klant wel en niet heeft gedaan. Concurrenten zoals MailChimp en MailerLite kunnen dit niet. Dat maakt MailBlue zo krachtig!

Dankzij deze kennisbank kan ik beter, en sneller zien of een klant me al een tijdje volgt en alle blogs gelezen heeft die ik geschreven heb. Ik kan zien of hij het e-book heeft gedownload, een masterclass heeft bijgewoond en nog veel meer...!

Als je de duurdere versie an MailBlue neemt, met het CRM systeem erbij, wordt het CRM systeem gevuld met lijstjes van mensen die je kan bellen. Dat gaat dan automatisch! Ook kun je het CRM koppelen aan een planningsysteem zoals Asana. Kortom de mogelijkheden zijn legio!

Maar je kan ook simpel beginnen in MailBlue met je kennisbank.


Tags

kennisbank, mailblue, opvolgen


Deze artikelen helpen ook!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>