Van de week vroeg iemand aan me: hoe komt het dat er zoveel mensen zich uitschrijven? Het is natuurlijk heel vervelend als je een lijst hebt aangelegd in MailBlue en daar verder geen interactie uit komt. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk volgers die je toevoegt aan MailBlue enthousiast zijn.

Reden 1

De reden waarom je volgers zich massaal uitschrijven kan heel eenvoudig zijn. Jouw klant heeft hele andere verwachtingen over wat hij krijgt dan wat jij hem nu biedt. Je zit wellicht te veel in je eigen ivoren toren, je eigen beleving.

Reden 2

Jouw signaal is niet sterk genoeg. Je klant wordt er niet wakker van. Je blijft bij het verlangen steken en raakt niet de impact. Een klant moet er op zijn vrije zaterdag meteen wakker van worden, wanneer hij jouw titel leest.


Word je echt wakker van jouw signaal?

Je wil niet weten hoeveel vitaliteitscoaches ik tegen kom op social media die zeggen dat ze je meer harmonie in huis brengen, of meer rust in je hoofd. Dat is leuk, maar ik word er niet meteen wakker van. Waar ligt de impact?

Richt je op de impact

De impact is veel meer, ik zorg ervoor dat het zodanig rustig word in je hoofd, dat je op tijd kan opmerken en aanvoelen wanneer het uit de hand dreigt te lopen. En niet alleen dat: ik geef je ook nog eens oefeningen mee waarmee je jezelf kan bijsturen. Het resultaat zal zijn dat je altijd de regie in eigen handen houdt, makkelijker beslissingen neemt, kansen ziet waar je ze eerder niet zag... en dat allemaal omdat je meer regie hebt over het functioneren van je hoofd én lichaam.


Alles valt of staat dus met een sterk signaal, afgestemd op jouw klant!


Tags

mailblue, pakkende titels, wakker schudden


Deze artikelen helpen ook!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>