Nu je al een knallende start hebt gemaakt met MailBlue, gaan we kijken hoe je het maximale uit je lijst haalt. Dat doe je door je lijst te filteren of te segmenteren. In principe is MailBlue nog een black box voor je, je weet niets van je klant. Zolang je niets weet kun je hem ook geen deskundig MailBlue advies geven. Met een online test weet je precies waar je klant mee zit en waar zijn probleem ligt.

MailBlue is nog een black box

Stel je voor dat je elke maand 100+ nieuwe e-mailadressen mag verzamelen op je lijst? Wat nu als je exact weet hoeveel volgers van die 100+ startende klanten zijn, die nog alles nodig hebben en die nog niet toe zijn aan een groot traject? Bovendien, wat zou de impact zijn als je weet welke klanten wel serieus zijn, maar eerst nog een kleiner product nodig hebben? Natuurlijk kun je er ook direct de expert klanten uithalen, die wel toe zijn aan een groot traject.

De online test: win-win situatie voor jou én je klant

De ideale manier om dit te doen is met een online test. Een online test is een win win situatie voor jou en je klant. In de test stel je een aantal kritische vragen aan je klant. Met deze vragen weet je precies wat het niveau is van je klant en kun je hem een deskundig en kwalitatief advies geven. Doordat je de uitslag opslaat in MailBlue, kun je later met condities werken en op basis van deze uitslag specifieke info sturen. Win-win voor zowel jou als ondernemer als voor je klant!


Tags

advies, filteren, mailblue, op maat, segmenteren


Deze artikelen helpen ook!

36. Paula Brummelkamp: Als schrijfcoach moet ik soms ook ‘een heks’ zijn

36. Paula Brummelkamp: Als schrijfcoach moet ik soms ook ‘een heks’ zijn

35. Hoe kun jij je online training lanceren op een niet verkoperige manier?

35. Hoe kun jij je online training lanceren op een niet verkoperige manier?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>